Asistence členům

help-login

Typy členství a platba

Q

Jak zruším automatické obnovení členství?

A
Vaše členství bude automaticky obnoveno. Pokud o automatické obnovení členství nemáte zájem, můžete obnovení kdykoliv zrušit. Pokud automatické obnovení nezrušíte, členství bude obnoveno automaticky na uvedená období.

Chcete-li zrušit automatické obnovení, klikněte zde, nebo klikněte na Fakturace v nabídce Nastavení (představována symbolem ozubeného kolečka). Klikněte za posuvník vedle Automatické obnovení členství je ZAPNUTO. Budete požádáni, abyste potvrdili vaši volbu. Klikněte na Potvrdit. Automatické obnovení členství bude nyní vypnuto pro aktuální členské období. Nastavení můžete kdykoliv vrátit na ZAPNUTO.

Doporučujeme vám provést změny nejpozději 48 hodin před vypršením platnosti členství. Tímto bude zaručeno, že náš systém stihne informaci zpracovat před vypršením vašeho aktuálního členství.

Pokud se možnost automatického obnovení nezobrazuje v Nastavení vašeho členství, tato možnost není pro vaše aktuální členství dostupná a vaše členství NEBUDE automaticky obnoveno.