Medlemshjælp

help-login

Fotoadministration

?

Hvordan tilføjer jeg et billede på min profil?

!
Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at tilføje et billede til din profil. Du kan få adgang til din Billede-side ved at klikke her, eller ved at vælge "Billeder" i Rediger Profil-menuen på din startside.

På din Billede-side kan du tilføje et billede direkte fra din computer eller kopiere billeder fra din Facebook-profil. Hvis disse muligheder ikke passer dig, kan du klikke på linket "Kan du ikke uploade billeder? Prøv disse alternativer »" for at se andre valgmuligheder.

Cupid Media, Cupid Media logo og RussianCupid.com er registrerede varemærker tilhørende Ecom Holdings Pty Ltd og anvendes med tilladelse fra Cupid Media Pty Ltd.