Medlemshjælp

help-login

Fotoadministration

?

Hvordan ændrer jeg rækkefølgen af mine billeder?

!
Hvis du har mere end et billede på din profil, kan du vælge billedernes rækkefølge på din Billede-side ved at klikke her, eller ved at vælge "Billeder" i Rediger Profil-menuen på din startside. For at ændre billede-rækkefølgen tjek først, at du ikke har nogen afventende eller skjulte billeder. Derefter klik og træk dine billeder, indtil du er tilfreds med rækkefølgen. Klik på "Indstil" knappen for at gemme dine ændringer. Din nye billede-rækkefølge bliver med det samme synlig på din profil.

Bemærk venligst, at du skal have et Primært Billede for at kunne arrangere en rækkefølge. Desværre er i øjeblikket ikke muligt at ændre din billede-rækkefølge på en mobiltelefon.