Tagsági súgó

help-login

Biztonság és védelem

K

Hogyan tudok letiltani egy felhasználót?

V
Ha tiltani akarsz egy felhasználót, azt az alábbi módokon teheted meg:
  • Üzenetek: az üzenet olvasásánál kattints a "Felhasználó letiltása" linkre
  • Profil: kattints a "Felhasználó letiltása" gombra
  • Instant Messenger: kattints a "Tovább" menüpontra (3 pont jelzi), majd kattints a "Felhasználó letiltása" linkre

A művelet végrehajtása után a felhasználó nem tud veled kapcsolatba lépni. A letiltott felhasználók listáját ide kattintva találod vagy a profilod főoldalán lévő Aktivitás menüben a "Letiltási lista" alatt tudod megnézni.

Ha vissza akarod vonni a tiltást, mert meggondoltad magad vagy mert véletlenül tiltottál le valakit, nyisd meg a Letiltási listát és kattints a "Törlés" gombra. Jelöld ki azt a felhasználót, akinek a blokkolását fel akarod oldani vagy kattints az "Összes kijelölése" gombra, majd a törlés megerősítéseként nyomd meg az oldal alján található zöld "Törlés" gombot.