Leden help

help-login

Lidmaatschap opties en betalingen

Q

Hoe wordt de veiligheid van mijn betaal informatie gewaarborgd?

A
RussianCupid.com heeft alle benodigde stappen genomen om te verzekeren dat uw creditcard gegevens veilig en zeker zijn. We verstrekken nimmer persoonlijke gegevens aan niet geauthoriseerde partijen. Dit is zo opgenomen in ons Privacybeleid. Alle transacties zijn beveiligd door SSL versleuteling.

Daar bovenop is RussianCupid.com gevalideerd door de Thawte Trusted Site Seal en heeft het McAfee SECURE Certificaat gekregen van McAfee SECURE. Dit bevestigt dat RussianCupid.com een vertrouwde website is en alle transacties via RussianCupid.com veilig en zeker zijn.

Zowel de Thawte Trusted Site zegel als het McAfee SECURE logo staan als logo op RussianCupid.com, en door op deze iconen te klikken kunt u de details van onze SSL Webserver certificaten bekijken en krijgt u onmiddellijk een bevestiging van de geldigheid van deze certificaten. U kunt ook op het hangslotje (in de browser adresbalk) klikken wat op al onze betaalpagina's zichtbaar is om die details te bekijken.

Voor meer informatie over het Thawte Trusted Site Seal bezoekt u aub de Thawte website, en voor meer informatie over de McAfee Secure certificatie gaat u naar de McAfee SECURE website.