Medlemshjälp

help-login

Webbplatskrav och tekniska saker

F

Hur gör jag för att uppdatera och aktivera Java?

S
För att hämta och installera den senaste versionen av Java, vänligen klicka här. När du har den senaste versionen, se vänligen lämplig information nedan:
  • Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome: Vänligen klicka här
  • iOS (iPhone/iPad/iPod Touch): Vänligen klicka här
  • Androidtelefoner & -pekdatorer, andra pekdatorer, andra webbläsare:
    Se vänligen din enhets stödsidor för ytterligare hjälp.

Cupid Media, Cupid Medias Logga och RussianCupid.com är registrerade varumärken för Ecom Holdings Pty Ltd och används med tillstånd av Cupid Media Pty Ltd